Džūlija


Džūlija ir nedaudz vairāk kā gadu veca. Maiga, mīļa, sirsnīga, rūpīga un gracioza meitenīte.


Viņai ļoti svarīga ir cilvēka klātbūtne, rūpes, uzmanība, komunikācija. Un tas viss, neskatoties uz to, ka reiz bija ļoti bailīga.
Džūlija ir nosvērta, mierīga un teju vai ienes mājās harmoniju. Skaista liela izmēra kaķenīte.
Džūlijai ir kāda atšķirības zīme - miglaina actiņa. Kad viņa vēl bija tikai aptuveni 5 mēnešus veca, tika ārstēta, bet tāda tā actiņa arī palika. Dzīves kvalitāti gan tas viņai nav pasliktinājis. Jūtas lieliski, orientējas telpā bez grūtībām, spēlējas, rotaļājas, pārvietojas, lēkā - viss kā jau kaķim pienākas.

Dzīvesstāsts Džūlijai tāds pats kā citiem mūsu biedrībā nonākušajiem kaķiem - sāpju, bada, vienaldzības pilns. Par Džūliju un vēl trīs kaķēniem izlasījām sociālajos tīklos. Tas bija sauciens pēc palīdzības - 4 kaķēni dzīvoja mājas sienas caurumā.
Uz to brīdi jau divas nedēļas neviens nebija redzējis kaķēnu mammīti. Kad kāds gāja pabarot kaķēnus, viņi sāka iet nopakaļ un izmisīgi ņaudēt. Droši vien - lūdza patvērumu, ēdienu, siltumu.
Tā mazulīši nonāca mūsu biedrībā. Nu jau trīs kaķēni atraduši mājas, vien Džūlija palikusi...
Mēs ļoti ceram, ka viņas miglainā actiņa nav iemesls, lai viņu nepieņemtu savā ģimenē. Jo tas ir TIK nesvarīgi. Bet ir TIK svarīgi, ka viņa ir īsts dārgums.
Lieliski satiek ar citiem kaķiem.
Sterilizēta, vakcinēta, attārpota.
Ja ir kādi jautājumi, droši raksti!

Lūdzu, atbalsti mūsu biedrības dzīvniekus! Atbalsti mūsu aktivitātes - ielas kaķu sterilizāciju, nelaimē nonākušu kaķu ārstēšanu, biedrībā uzņemto dzīvnieku ārstēšanu, vakcinēšanu, attārpošanu, sterilizēšanu un uzturēšanu.


Tādēļ, lūdzu, atbalsti mūsu dzīvniekus ar ziedojumu:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram