Fjodors un Lora


Fjodors un Lora (trīskrāsainā) ir brālis un māsa. Kā cimds ar rociņu, kā pods ar vāciņu, divi vienā jeb meklē vienas mājas.


Aptuveni 5 mēnešus vecos māsiņu un brālīti mūsu biedrības pagaidu māju saimniece sastapa turpat, kur Rižiku.

Braucot pa ceļu, pret riepu kas atsitās. Tas bija kaķis. Izkāpjot no mašīnas, izrādījās, ka tur mīt vesela kaķu kolonija. Visi kaķi tika notverti, kurus varēja - sterilizēja, apārstēja. Kaķēniem tika atrastas pagaidu mājas. Divi no šiem kaķēniem ir Fjodors un Lora.
Fjodoram ļoti svarīga ir māsiņas klātbūtne. Esot viņai blakus, viņš daudz labāk saprotas ar cilvēku, jūtas daudz drošāk, komfortablāk.

Fjodors ir rotaļīgs un mīļš, bet arī nedaudz bailīgs, viņam vēl vajag laiku, lai uzticētos...
Māsiņa sākumā šķita ļoti mežonīga, un mēs jau pieļāvām iespējamību, ka kaķenīti būs jāatgriež atpakaļ - uz ielas... Mums bija liels pārsteigums, redzot, cik ļoti Loriņa mainās pagaidu mājās. Tagad viņa ir ļoti mīļa, maiga, rotaļīga, var turēt rokās.
Fjodors un Lora gaida gadīgus un saprotošus saimniekus.

Ja tu tomēr nevari adoptēt šos brīnumkaķus, tu vari atbalstīt mūsu biedrības aktivitātes - ielas kaķu sterilizāciju, nelaimē nonākušu kaķu ārstēšanu, biedrībā uzņemto dzīvnieku ārstēšanu, vakcinēšanu, attārpošanu, sterilizēšanu un uzturēšanu.


Tādēļ, lūdzu, atbalsti mūsu dzīvniekus ar ziedojumu:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram