Kosmoss


Jā, mēs zinam... Vairums vēlas kaķēnus, vēlas īpašas nokrāsas kaķus. Zinam, bet nesaprotam. Jo ir kaķi, kuri ir ar tipisku nokrāsu, un jau - ne kaķēni, bet TIKKK neaprakstāmi brīnumaini


Ja vien potenciālie adoptētāji zinātu, ko viņi zaudē...
Piemēram, Kosmoss. Viņu atrada mežā. No dehidratācijas un sāpēm Kosmoss vairs nekustējās. Gulēja bezspēcībā... Iespējams, vēl cerēja. Jo cerība atnesa risinājumu. Šoreiz risinājums bija kāda meitene... Ieraudzīja un nepalika vienaldzīga - atveda runci pie sevis uz mājām.
Mēs ieraudzījām šīs meitenes saucienu pēc palīdzības sociālajos tīklos un pieņēmām runci savā biedrībā. Esam ļoti pateicīgi par rūpēm un gādību meitenei, kura atrada šo brīnumu.

Runcim klīnikā tika noteikta tikai viena kaite - urīnpūšļa iekaisums. Tagad viņš ir absolūti vesels.
Mīļš, komunikabls, sirsnīgs, draudzīgs. Brīnišķīgs sabiedrotais! Brīžiem šķiet, ka viņš saprot absolūti visu un ir gatavs uzsākt intelektuālu sarunu ar cilvēku. Tik mēs - cilvēki nesaprotam viņa valodu...
Kosmoss spēj atrast kopīgu valodu ar teju ikvienu kaķi. Pat ar dusmīgu un noslēgtu. Bet tikai ar vienu nesanāk - to, kas viņam pašā sākumā darīja pāri.

Kosmosam ir neaprakstāmi dziļas acis. Skaists kažociņš, uz sāniem šķiet, ka uzzīmēts kosmisks virpulis. Neaprakstāma smalkjūtība, taktiskums un empātija.
Jā, mēs nesaprotam, kādēļ viņš pie mums ir tik ilgi - kopš maija... Viņa īstā ģimene laikam vēl nezina, ka ir patiesi šādu laimi nopelnījuši! Dodiet mums beidzot kādu ziņu, jo mēs zinam, ka jūs - laimīgie adoptētāji esat jau kaut kur tepat!


Ja nevari adoptēt Kosmosu vai citus mūsu biedrības kaķus, lūdzu atbalsti viņus ar ziedojumu:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram