Ronja


Šorīt jau iepazīstinājām ar divām kaķu māsiņām - wobbly kaķenītēm. Lūk, vēl kāda maza wobbly jaunkundzīte - Ronja. 



Šī burvīgā kaķenīte ir wobbly cat jeb kaķis ar cerebrālo hipoflāziju jeb kaķis ar koordinācijas problēmām. Citu veselības apgrūtinājumu Ronjai nav.


Ronja piedzima kārtējā metienā mājas kaķenei. Ilgās, mokošās dzemdībās. Saimniece nezināja ko iesākt ar šādu kaķēnu, tādēļ tika lūgts biedrībai "Dzīvnieku palīdzības dienests" palīdzēt.

Ierodoties biedrības pagaidu mājās, Ronja nevarēja nostāvēt - krita, gāzās, vēlās. Medikamenti un lāzerterapijas kurss nesa labus rezultātus. Protams, lielu ietekmi ir snieguši arī pagaidu māju saimnieki - viņu pacietība, rūpes un gādība. Ronjai uz mūžu ir kustību traucējumi, bet viņa lieliski tiek galā ar iekļūšanu un izkļūšanu dīvānā, ar kastītes apmeklējumu, ēšanu un pašaprūpi.

Ronja ir īpaša ne vien savu neparasto kustību dēļ, bet arī īpaša ar savu spēju iekarot cilvēku sirdis. Bet to cilvēku sirdis, kuri ieskatās un ir blakus ilgāku laiku.

Kamēr no pagaidu mājām aizceļojuši visi kaķēni, Ronja nešķiet pietiekami īpaša cilvēkiem, kuri meklē adoptējamus kaķēnus. Kā saka pagaidu māju saimniece - vienkārši neviens nesaprot, cik viņa patiesībā ir forša!


Ronja ir ļoti mīļa un aktīva! Kustību traucējumi neapstādinās viņu no spēlēm ar citiem kaķiem, spēlēšanos ar savu mīļo cilvēku. Labprāt dzīvojas zemajās kaķu majās vai kastēs. Ļoti patīk pastaigas un gulšņāšana ārā, bet noteikti būs jāpieskata.


Ļoti īpaša, skaista, gudra, draudzīga.

Ir čipēta, vakcinēta, bet ne pret trakumsērgu - tas šiem kaķiem var būt kaitnieciski. 5 mēnešus veca, tiks sterilizēta.

Raksti mums, ja ir kādi jautājumi!

Mūsu biedrībai ir nepieciešams Tavs atbalsts! Jo mēs nevaram citādāk pastāvēt un darboties...


Lūdzu, ziedo mūsu biedrības dzīvniekiem:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram