Wobbly cat māsiņas



Šīs aptuveni 5 mēnešus vacās kaķu meitiņas - Nadežda un Ļubova meklē pastāvīgas mājas. Kaķenītes ir ļoti īpašas. Viņas ir angliski tā dēvētās 'wobbly cat' jeb kaķi ar cerebrālo hipoflāziju jeb ar koordinācijas problēmām.



Koordinācijas problēmu smaguma pakāpe wobbly kaķiem var atšķirties. Piemēram, arī Nadeždai un Ļubovai koordinācija ir atšķirīga. Nadežda ir spējīga veikt visu to pašu, ko citi kaķi - lekt, skriet - bet tas izskatās visai amizanti. Izskatās nedaudz neveikli un interesanti.

Nadežda ir nedaudz bailīga. Viņai vajag vēl nedaudz laika, lai uzticētos un kļūtu drosmīgāka.





Savukārt Ļubova staigā lēni un ar grūtībām. Neprot lekt, tādēļ arī dīvānā netiks. Bet var izveidot kāpnītes ar apmalītēm, pa kurām kaķenīte uzkāptu. Bet ja mīļais cilvēks paņems Ļubovu klēpī, tad labprāt tur paliks uz mūžu. Mīļosies, murrās, glaudīsies. Ļubovai ļoti patīk spēlēties, runāt, īsumā - būt kontaktā ar cilvēku un citiem kaķiem. Ar suni draudzība gan nav izveidojusies...


Ļubova lielāko daļu laika pavada pusguļus. Bet ēst aizskries pirmā, un nelaidīs klāt nevienu citu, kamēr pati nebūs paēdusi. Ar labierīcību kastīti arī viss kārtībā, bet reizēm tomēr sanāk kāda šmuce. Iespējams, jo nogurst un nevar aiziet, vai nepaspēj. Medicīnisku iemeslu tam nav. Negadījumi gadās ļoti reti, bet gribam, lai jaunie saimnieki pret šo faktu izturas saprotoši un ar cieņu pret mīļo Ļubovu.

Ļubova iekaro katra pagaidu māju saimnieces ciemiņa sirdi. Viņa nevienu neatstāj vienaldzīgu. Viņai ir īpašas vajadzības, bet viņa arī īpaši sniedz pretī.

Kaķu māsiņas vēlas nokļūt pie mīļiem un saprotošiem saimniekiem! Ja ir kādi jautājumi, droši rakstiet!

Mūsu biedrībai ir nepieciešams Tavs atbalsts! Jo mēs nevaram citādāk pastāvēt un darboties...


Lūdzu, ziedo mūsu biedrības dzīvniekiem:


- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram