Zosja un Greisi

 


Skaistās 6 līdz 7 mēnešus vecās māsiņas Zosja un Greisi tika atrastas kādā Kauguru pagrabā. Kā jau ierasts - smagos, kaķim nepiemērotos dzīves apstākļos.



Zosja ir meitene ar īpašu raksturiņu. Piemēram, ja vēlaties ieviest jaunu rutīnu, mostoties agri no rīta, tad Zosja jums palīdzēs. Ātri vien pieradīsiet mosties rīta agrumā. Jo tieši tad - agri no rìta, viņa vēlas mīļumu un glāstus. Noslēpties zem segas arī nesanāks - viņa jūs tik un tā atradīs. Zosja arī palīdzēs jums ieviest mājās kārtību. Netīšām nevietā atstāta karote, nevietā noliktas drēbes, tūliņ tiks nomestas uz grīdas un noslēptas kādā no Zosjas slēptuvēm.

Jā, pagaidu māju saimniece par Zosjas darbiem un nedarbiem varētu stāstīt ilgi! Jo Zosja spēj piepildìt un izkrasot ikvienu pelēko dienu!


Bet Greisi ir mīļa, sirsnīga, lai gan - viņas sirdi būs jāiekaro. Būs nepieciešams laiks, lai viņa pierod pie jauniem cilvēkiem. Bet tad - kaķenīte ar mīlestību neskoposies!


Mēs ļoti priecātos, ja māsiņas dotos kopā uz vienām mājām. Zosja un Greisi brīnišķīgi papildina viena otru, un viena otru atbalsta. Greisi ir maigāka, sirsnīgāka, bet Zosju vairāk velk uz trakulībām, spēlēm, aktivitātēm.
Izskatīsim piedāvājumus, uzņemt arī pa vienai.

Sterilizētas, vakcinētas, attārpotas.

Raksti mums, ja ir kādi jautājumi!




Ja nevari piedāvāt šīm skaistulēm mājas, tu vari mūs atbalstīt ziedojot: 

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram