Loretiņš



Adoptēts.
Reiz stāstījām par kaķu koloniju Ikšķilē, Līvu ielā. Droši vien atcerēsieties, ja atgādināsim - kāds centās noindēt šo kaķu koloniju ar žurku indi...

Un lūk - šis kaķēns. Loretiņš. Aptuveni sešus septiņus mēnešus vecs. Kaut kur savainoja kāju - mēs pieļaujam, ka paskrēja zem automašīnas riepām. Sākotnēji cerējām, ka izdosies kājiņu glābt. Bet nekā... Pēdiņa amputēta otrajā operācijā.
Mēs sākumā domājām - nu, būs traki! Kur lai liek mežonīgu kaķi bez kājas, turklāt ziemā... Bet izrādījās, ka Loretiņš ir neeeeaprakstāmi mīļš kaķu zēns.
Jau klīnikā viņa sirds atkusa... Izrādījās - cilvēks var būt arī labs! Apskatiet tos brīnišķīgos video ar skaistumu - Loretiņu komentāro! Kas par pārvērtībām!
Loretiņam arī tika atrastas mājas. Bet potenciālais saimnieks kaut kur pazuda... Un tā Loretiņš palika pie mums - biedrības pagaidu mājās. Ļoti gaida to laimīgo cilvēku, kuru mīlēt!
Loretiņam meklējam mājas ar citiem kaķiem. Viņš ir ļoti draudzīgs, komunikabls, un viņam vajag savu draugu, līdzgaitnieku komandu. Pagaidu mājās fiksi sadraudzējās ar visiem kaķiem.

Tāpat lūdzam finansiālu palìdzību Loretiņam. Rēķinu vēl neesam saņēmuši, bet prakse rāda - klīnikas sniegtie pakalpojumi būs mērāmi vismaz 1000 eiro apmērā. Par divām operācijām, uzturēšanos stacionārā, ārstēšanu, uzturu, sniegtajiem pakalpojumiem.


Ziedojumiem:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928


Pirms lem par mūsu biedrības kaķu adopciju, izlasi adopcijas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram