Murka



Murka atkal meklē mājas...

Mums ir ļoti bēdīgi... Mēs nopriecājāmies, ka mūsu nepieradināmā Murka atradusi mājas! Bet nekā...
Jaunie saimnieki nevar pieņemt viņas raksturu.
Viņa mums atkal ir atgriezta...
Šis ir sauciens visam augstākajam - lūdzu, palīdzi mūsu brīnumainajai Murkai atrast mājas!

Kas viņā ir tik nepieņemams? Mums šķiet, ka nekas! Jo ir jāsaprot, ka dzīvnieku ir jāpieņem tādu, kāds viņš ir. Ir jāiegulda laiku, enerģiju, mīlestību lielos apjomos. Un jā - reizēm tam neseko gaidìtais rezultāts. Jo nav jāgaida to, kas nav iespējams. Tas attiecas arī uz Murku.
Viņai ir bail no jauniem cilvēkiem! Viņa nekad nebūs klēpju kaķis! Viņai ir paniskas bailes no cilvēka rokām! Tā tas ir, un nemainīsies! Jo reizēm dzīvnieks pēc visa pārdzīvotā, nespēj uzticēties cilvēkam. Bet kurš pie tā vainīgs? Ne kaķis... Ne Murka!
Negaidiet no Murkas nesagaidāmo! Var jau būt, ka kādreiz debesu brīnumi notiks. Bet ne pēc nedēļas vai mēneša, vai gada. Iespējams, pēc vairākiem gadiem. Iespējams nekad.
Murka tomēr novērtē visu, ko cilvēks viņai devis. Viņa spēlējas, viņa apgulsies blakus, viņa labprāt veido kontaktu ar cilvēku caur ēdienu. Mums viņa šķiet brīnišķīga. Citādāka un brīnišķīga!
Viegli būs tam cilvēkam, kurš pieņems, ka Murka dzīvos vairāk savu dzīvi. Viņai arī vajadzēs laiku, lai pierastu pie jaunajām mājām. Iespējams, daudz laika. Murka nav agresīva. Bet ir noslēgta.
Mēs patiesi ticam, ka ir cilvēki, kuri māk pieņemt dzīvniekus ar visu viņu pagātni, traumām, rakstura īpatnībām. Mēs ticam, ka ir cilvēki, kuri teiks - hei, tas nekas, ka viņa nav roku kaķis, ka neilgojas pēc manas uzmanības! Es tik un tā viņu pieņemšu un mīlēšu!
Mēs patiesi esam izmisuši. Mums ir ļoti sāpīgi, ka nesanāca. Tā gadās.
Lūdzu, saprotošais cilvēk! Atsaucies! Ieraugi Murkā Ilgas pēc pieņemoša cilvēka! Pēc cilvēka, kurš necentīsies viņu pārveidot! Jo viņa grib dzīvot mierīgi, stabili, komfortā...


Lūdzu, atbalsti mūsu biedrības dzīvniekus. Visi saziedotie līdzekļi tiek novirzīti ielas kaķu izķeršanai, sterilizēšanai, ārstēšanai un kaķu uzturēsanai pagaidu mājās.

Ziedojumiem:

- Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests

Reģ.Nr. 50008258651
Konts
LV71PARX0020281810001

- PayPal- animalhelpserviss@gmail.com

- Ziedojumu tālrunis - 90006887 (maksa par zvanu- 1,42€)

- Var ziedot caur Ziedot.lv platformu: http://www.ziedot.lv/ieskaties-sirdi-3928


Pirms lem par mūsu biedrības kaķu adopciju, izlasi adopcijas noteikumus: ŠEIT>>>

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram