Ieskaties sirdī 2023

 Ziemassvētku laiks ir sirsnības, labestības un labdarības laiks! Tas ir laiks kad atveras sirds, dvēsele ieklausās un acīs iedegas zvaigžņu mirdzums!


Ziemassvētku gaidās 16.decembrī pēc ilga 2 gadu COVID laika pārtraukuma tiek rīkots labdarības pasākums “Ieskaties sirdī 2023”, kura  mērķis atbalstīt dzīvniekus bez pajumtes.


Pasākuma ietvaros būs koncerts, Latvijas mākslinieku darbu izstāde, radošās darbnīcas bērniem un liels Ziemassvētku tirdziņš. 

Visi līdzekļi tiks novirzīti lai apmaksātu bezpajumtnieku dzīvniekiem sniegtos veterināros pakalpojumus  par kuriem rūpējas Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests.

“Ļoti daudz ir dzīvnieku, kuri pamesti, izmesti, piedzimuši uz ielas, vai arī nokļuvuši tur cilvēku vainas dēļ. Mēs ar visiem spēkiem cenšamies viņiem palīdzēt. Bet ar centību ir stipri par maz. Voluntieru nav tik daudz, un visu mūsu iespējas ir ierobežotas, gan ar mūsu māju un dzīvokļu telpām, kuras nav tik lielas, gan ar brīvo laiku, kura nav tik daudz pēc pamatdarba, gan ar ierobežotiem līdzekļiem, kurus varam atvēlēt barībai un veterinārajiem pakalpojumiem.

Tāpēc mēs ļoti ceram uz cilvēku atbalstu, kuriem nav vienalga”, tā saka Biedrības Dzīvnieku palīdzības dienests vadītāja Irīna  Vlasenko, viena no pasākuma organizatoriem. 




Tirdziņā būs iespējams iegādāties vietējo amatnieku izstrādājumus, mākslinieku darbus, konditorejas izstrādājumus un daudz citu interesantu lietu, noderīgu Ziemassvētku laikā.

Visi ieņēmumi nonāks Biedrības Dzīvnieku palīdzības dienests pārziņā, kura šobrīd atbalsta un uztur 120 kaķus un suņus.

 Labdarības pasākumu rīko Biedrība Dzīvnieku palīdzības dienests sadarbībā ar I. Kozakēvičas Latvijas nacionālo kultūras biedrību asociāciju, un asociācijas priekšsēdētāju, profesoru Raffi Haradžanjanu.

 Pasākums notiks 2023.gada 16.decembrī, Rīgā, I.Kozakēvičas LNKBA namā, Slokas ielā 37. Sākums plkst.12:00. 
Ieeja par ziedojumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Instagram